image
آدرس ما

جاده تبریز،آذرشهر

24/7 در دسترس هستیم

34217499 ( ۰۴۱ )

آدرس ایمیل

helalsahand.co@gmail.com

چراژلاتین؟ 3 آبان 1398

چراژلاتین؟

ژلاتین ازکلمه لاتینgelatusبه معنی سفت یامنجمدگرفته شده است.این ماده معمولابه عنوان یک عامل ژل کننده درموادغذایی،داروها،شامپوها،کپسول های دارویی وویتامینها،فیلمها،وسایل عکاسی وآرایشی استفاده می شود.همچنین ژلاتین به عنوان چسب درسرهای کبریت وکاغذسمباده بکارمیرود.                               باوجودتلاش قابل توجه،هیچ جایگزین مناسب باپایداری وکم هزینه بودن ژلاتین یافت نشده است.موادحاوی ژلاتین یاعملکردمشابه آن راموادژلاتینی گویند.ژلاتین برای پخت وپزبصورت ورق وپودر استفاده میشود.انواع فوری میتوانند همانطورکه هستندبه موادغذایی اضافه شوند.

این ماده به دلیل ترکیب بی نظیراسیدهای آمینه ازمزایای سلامتی مهمی برخورداراست.بااینکه بدن انسان برخی ازاسیدهای آمینه رامیسازد،ولی بیشترافرادبایداسیدآمینه های اضافی راازطریق رژیم غذایی خوددریافت کنند.والین یک اسیدآمینه ضروری است که توسط بدن انسان تولیدنمی شود.والین بطورمعمول،یکی ازفراوان ترین اسیدآمینه موجوددرژلاتین است.پس ژلاتین حتمابایددررژیم غذایی مورداستفاده قراربگیرد.

تحقیقات نشان داده است که ژلاتین درسلامت مفصل وعملکرداستخوان نقش مهمی داردوترمیم پوست ومورابهبودمیبخشد.

کلاژن فراوان ترین پروتئین موجوددرحیوان است.تقریبادرهمه جای بدن حیوان یافت می شود،امادرپوست ،استخوان ها،تاندون هاو رباط هافراوان است.کلاژن باعث افزایش انعطاف پذیری پوست واستحکام تاندون هامی شود.خوردن کلاژن دشواراست.زیرابطورکلی درقسمتهای غیرقابل خوردن حیوانات یافت میشود.ولی خوشبختانه باجوشاندن آنهادرآب،می توان کلاژن راازاین قسمتهاخارج کرد.غالباافرادبرای افزودن طعم وموادمغذی این کارراانجام داده وسپس آن رابه غذای خوداضافه میکنند.ولی این روش همیشه آسان ودردسترس نیست.برای این منظورمی توان ژلاتین رابه غذای خودافزودودررژیم غذایی خودگنجاند.ژلاتین منبعی ازپروتئین است که چربی ندارد.ژلاتین استخراج  شده درطی این فرآیندبدون بووبی رنگ است.درآب گرم حل می شودوهنگام خنک شدن ،بافت ژله ای به خودمی گیرد.این امرباعث می شودکه درمحصولاتی مانندژله،آب نبات وآدامس به عنوان یک عامل ژل کننده درتولیداین موادغذایی مفیدباشد.همچنین میتواندبه عنوان تقویت کننده استخوان یابه عنوان یک مکمل مصرف شود.

جالب اینجاست که ژلاتین ،ثروتمندترین منبع غذایی آمینواسیدگلیسین است که برای سلامتی شماازاهمیت ویژه ای برخورداراست.

خلاصه اینکه ژلاتین انتخاب خوراکی خوبی است که میتوانیدآن رابه سوپ هاوخورش هاودیگرغذاهای آبکی اضافه کنید.همچنین می توانیدپودرژلاتین رابه آبمیوه هایادسرهایتان اضافه کنید.ژلاتین میتواندارزش تغذیه ای خوراکی شماراافزایش دهد.

درواقع بامصرف روزانه ۱قاشق پودرژلاتین هلال سهندکه خواص عالی برای سلامتی دارد،میتوانیدجسمی سالم ترداشته باشیدودیگرازپادردودردمفاصل رنج مبرید.

نظر شما درباره این مطلب

image

موفقیت پرداخت

سفارش شما با موفقیت انجام شد! می توانید هرگونه سؤالی دارید مستقیما از صاحب فروشگاه بپرسید. از خرید شما متشکریم

ادامه گشت وگذار